logo STERK ACADEMY

GRATIS WEBINAR

Help,hoe moet ik verder?

5 strategieën voor meer succes in je spraaktherapie

donderdag 23 mei 2024 – 20u

Webinar Help ik zit vast

Zit jij soms vast met je spraaktherapie?

 • 9Geraak jij soms gefrustreerd wanneer je alle technieken in je toolbox al geprobeerd hebt en je maar weinig vooruitgang lijkt te boeken?
 • 9Word je moedeloos omdat die doorbraak er maar niet komt?
 • 9Begin je op zo'n momenten zelfs te twijfelen aan je eigen competenties en verwijs je dan maar door naar een collega met meer ervaring en kennis?

Je bent niet alleen. De meeste logopedisten komen wel eens vast te zitten. Aan het einde van hun Latijn gaan ze dan doorverwijzen naar iemand die hun patiënt volgens hen beter kan helpen. Geef de moed niet op! Want wat die andere logopedisten kunnen, kan jij ook.

*Psst, als je er live bij bent en tot het einde blijft, heb ik nog een fijne verrassing die een extra meerwaarde kan betekenen voor je spraaktherapie.

Bekijk het eens van een andere kant

In mijn gratis webinar op 23/5 ontdek je welke 5 strategieën ik als therapeute met 27 jaar ervaring gebruik om sneller resultaat te boeken.

  • 9Je ontdekt aan welke knoppen je kan draaien om meer succes te boeken in je spraaktherapie
  • 9Je krijgt concrete tips voor het aanpakken van lateraliteit
  • 9En je ontdekt een belangrijke stap richting automatisatie

  Na dit webinar van 90 minuten voel je je weer gemotiveerd om met zelfvertrouwen en nieuwe ideeën je spraaktherapie met succes af te ronden.

  *Psst, als je er live bij bent en tot het einde blijft, heb ik nog een fijne verrassing die een extra meerwaarde kan betekenen voor je spraaktherapie.

  Webinar 3 invalshoeken

  Wat ander zeiden over het vorige webinar

  Webinar 3 invalshoeken

  Wie is Sabine?

  Sabine Verhemeldonck is reeds 27 jaar logopediste bij Logopediepraktijk Sterk.

  In 2021 richtte Sabine Sterk Academy op waarmee ze logopedisten helpt om zichzelf zelfzekerder, competenter en sterker te voelen in het behandelen van spraakklankstoornissen. Dit gebeurt onder de vorm van online cursussen, workshops en trainingen.

  “Dankzij mijn ambitie en constante drive om zaken te verbeteren, ligt mijn onderscheidende waarde in het bieden van hoge kwaliteit, het overstijgen van de verwachtingen door de lat hoog te leggen en het uitdagen van mezelf en anderen om sterkere resultaten te boeken en stappen vooruit te zetten. Als een echte planner, bekom ik dit door uitgebreid aan research te doen om zo stap voor stap te kunnen overgaan tot actie op een impactvolle manier en direct te kunnen bijsturen wanneer nodig met aandacht voor details. Ik doe dit zodat ik anderen kan helpen met weldoordacht advies dankzij mijn zorgvuldige observaties en gerichte vragen.”

   Schrijf je nu in en ga zelf aan de slag met mijn 5 strategieën voor een succesvolle spraakbehandeling.