logo STERK ACADEMY

GRATIS WEBINAR

Help, ik zit vast!

3 invalshoeken om weer verder te kunnen met je spraaktherapie

14 september 2023 – 20u

Webinar Help ik zit vast

Zit jij soms vast met je spraaktherapie?

 • 9Geraak je gefrustreerd wanneer je alle technieken in je toolbox al geprobeerd hebt en je maar weinig vooruitgang lijkt te boeken?
 • 9Word je moedeloos omdat die doorbraak maar niet komt?
 • 9Begin je op zo'n momenten zelfs te twijfelen aan je eigen competenties en verwijs je dan maar door naar een logopedist met meer ervaring en kennis?

Je bent niet alleen. De meeste logopedisten komen wel eens vast te zitten. Aan het einde van hun Latijn gaan ze dan doorverwijzen naar iemand die de patiënt volgens hen beter kan helpen. Geef de moed niet op! Want wat die andere spraaktherapeuten kunnen, kan jij ook.

*Psst, als je er live bij bent en tot het einde blijft, heb ik nog een fijne verrassing die een extra meerwaarde kan betekenen voor je spraaktherapie.

Bekijk het eens van een andere kant

In mijn gratis webinar op 14/9 ontdek je welke 3 invalshoeken ik als ervaren therapeute gebruik om sneller resultaat te boeken.

  • 9Je ontdekt waarop je kan letten voor je aan je therapie begint
  • 9Je krijgt tips om zowel het kind als de ouders te motiveren om thuis te oefenen
  • 9En je ontdekt hoe je jouw eigen vaardigheden kan aanscherpen

  Na dit webinar van 90 minuten voel je je weer gemotiveerd om met zelfvertrouwen en nieuwe ideeën je spraaktherapie met succes af te ronden.

  *Psst, als je er live bij bent en tot het einde blijft, heb ik nog een fijne verrassing die een extra meerwaarde kan betekenen voor je spraaktherapie.

  Webinar 3 invalshoeken

  Schrijf je nu in en ga zelf aan de slag met mijn 3 pijlers voor een succesvolle spraakbehandeling.