Materiaal

Gratis en korting

Oefenbladen voor herhaald oefenen

Door het massaal herhalen van je doelwoorden tijdens je spraakbehandeling kan je sneller overschakelen naar de volgende stap. Met deze oefenbladen wordt het herhaald oefenen en huiswerk maken thuis gemakkelijker.

Excelbestand Hodson & Paden

Wil je graag het Excelbestand van het Hodson & Paden onderzoek ontvangen? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.

Je zal nadien een mail ontvangen waarin gevraagd wordt om een deelnamebewijs aan de cursus ‘De cyclische aanpak van Hodson & Paden‘ te bezorgen. In samenspraak met Imma Muris kan je enkel na deelname aan de cursus het bestand ontvangen.

Template voor

Klankeninventarisatie

Krijg een mooi overzicht van het klankenrepertoire van een kind door het gebruik van 2 schema’s die gebaseerd zijn op het International Phonetic Alphabet.

Excelbestand AFPO

Ben jij het ook beu om alle gegevens in die piepkleine hokjes van het scoreformulier van het Antwerps Fonologische Processen Onderzoek te proppen?

Dan is hier het Excelbestand om alles overzichtelijk in te vullen én automatisch te berekenen. Enkel de normen moet je zelf opzoeken in de handleiding.

Tot slot kan je de overzichtstabel meteen kopiëren en plakken in je verslag.

Heel wat tijd uitgespaard dus!

E-book De principes van motorisch leren toegepast binnen spraaktherapie

In dit e-book vind je een samenvatting van de principes van motorisch leren toegepast op spraaktherapie.

Deze principes zijn een belangrijk uitgangspunt bij het behandelen van kinderen met spraakmotorische problemen die je ondermeer ziet bij spraakontwikkelingsdyspraxie (SOD).

Maar ook bij de behandeling van enkelvoudige (fonetische) spraakklankstoornissen kunnen de motorische leerprincipes zinvol ingezet worden.

Online leertraject

Fonologie in de praktijk

Basistraject

€ 100 korting met code STERK100

Je ziet hier het voorblad van de checklist voor onderzoek bij spraakontwikkelingsdyspraxie

Checklist onderzoek SOD

Heb je een vermoeden van spraakontwikkelingsdyspraxie en wil je de spraak van een kind uitgebreid onderzoeken? Dat kan met deze checklist!

Je ziet hier het voorblad van de checklist voor onderzoek bij spraakontwikkelingsdyspraxie

Oefenbladen thema Brandweer

Door het massaal herhalen van je doelwoorden tijdens je spraakbehandeling kan je sneller overschakelen naar de volgende stap. Met deze oefenbladen wordt het herhaald oefenen en huiswerk maken thuis gemakkelijker. Als extra werden memorykaarten toegevoegd.

Je ziet hier het voorblad van de checklist voor onderzoek bij spraakontwikkelingsdyspraxie

Woordkaartjes en oefenbladen S (light-versie)

De woorden in deze bundel werden geselecteerd op basis van faciliterende context om het uitlokken van een correcte S te vergemakkelijken.

De gevarieerde en mooie oefenbladen maakt herhaald oefenen leuk, zowel thuis als tijdens de therapiesessies!