Praktisch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ante velit, mollis et viverra id, suscipit eget quam. Integer ut eros vitae leo porttitor gravida. Nullam accumsan justo eget lectus lacinia tincidunt. In porttitor bibendum justo vitae scelerisque. In non elit in quam consectetur consequat et a lacus.

Logopediepraktijk Sterk
​Ik open mijn wachtlijst maar 2 keer per jaar: in januari en in juli.
​Ik laat dan 5 aanmeldingen toe en sluit nadien de wachtlijst weer af. Zo tracht ik binnen de 6 maanden iedereen te laten opstarten.

​Is de wachtlijst vol, dan verwijs ik altijd via een lijstje door naar collega’s in de buurt. Met wat geluk kan de patiënt dan daar (sneller) geholpen worden.

Intakegesprek

Na aanmelding wordt er een afspraak gepland voor een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek wordt dieper ingegaan op de voorgeschiedenis van het kind en wordt de hulpvraag verduidelijkt. Er wordt info gegeven over de werking van de praktijk, het verloop van het onderzoek de terugbetaling.

Onderzoek

Tijdens het onderzoek wordt een niveaubepaling gedaan en op zoek gegaan naar de zwakke maar ook sterke punten van het kind. Van de onderzoeksresultaten wordt een verslag opgesteld.

Adviesgesprek

Tenslotte volgt een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek worden de resultaten van het onderzoek toegelicht en het behandelplan besproken. De mogelijkheden voor de terugbetaling en de verder te nemen stappen zullen hier ook overlopen worden.

Tarieven

Intakegesprek
€60
Onderzoek (30 min)
€42
Adviesgesprek
€60
Therapie (30 min)
€35
Therapie (60 min)
€70

Gelieve annulaties of wijzigingen van uw afspraak telefonisch te verwittigen (03/289 01 72).

Bestaande patiënten met een vraag kunnen contact opnemen via e-mail (sabine@logopediepraktijk-sterk.be)

Tussenkomst ziekenfonds

Voor logopedische behandeling is gedeeltelijke tussenkomst via het ziekenfonds mogelijk. Daarom wordt steeds op medisch voorschrift gewerkt.

Wanneer aan een aantal voorwaarden voldaan wordt, hebt u recht op tussenkomst via het RIZIV. Indien niet aan deze voorwaarden voldaan wordt, kan u vaak tussenkomst krijgen via de aanvullende verzekering. Het aantal beurten tussenkomst maar ook het bedrag dat u per sessie terugbetaald krijgt, is per ziekenfonds verschillend.

Logopediepraktijk Sterk